Zwemmen is altijd leuk, voor jong en oud. Daarom bieden wij deze mogelijkheid ook aan!

Een plezierige manier om toch bezig te zijn, en je kan nauwelijks blessures krijgen!

En het mooie is, iedereen kan het leren. Er worden zwemlessen gegeven voor iedereen die zijn A,B en/of C nog niet heeft gehaald, maar daarnaast bieden wij ook veel meer andere mogelijkheden, zoals lekker ontspannen in het water bij het recreatief zwemmen.

Voor degenen die beter, anders en sneller willen leren zwemmen, is er de wedstrijdgroep! Wij zwemmen wedstrijden en we behalen goede resultaten!

Ook spannend zijn de lessen persluchtduiken, waarbij je met twee instructeurs lange tijd onder water gaat.

En voor de liefhebbers is er kanoën, in het zwembad, maar ook op het buitenwater

Dus voor iedereen is er wel iets te beleven in het zwembad!

Onderdelen  Les, snorkelen, brevet en wedstrijd
 Wanneer  Zaterdagmiddag van 14:00 – 14:45 uur (les zwemmen)
 Zaterdagmiddag van 14:45 – 15:30 uur (brevet, snorkelen, wedstrijd)
 Waar  Zwembad “De Waterkanten”, Sportlaan te Lisse
 Bijdrage  € 7,50 per half jaar + toegangsprijs zwembad
 Contactpersoon  Lisa van der Zande
Telefoon:  06 2190 7866
Email:  lisavanderzande68@gmail.com
 Interesse?  Je mag een paar maal komen kennismaken voordat je besluit je als deelnemer in te schrijven.