De vrijwijzer is een boekje dat je als handige hulp kunt gebruiken als je een passende vrijetijdsbesteding zoekt in de Bollenstreek.

Het boekje hebben we op deze website zowel als te downloaden pdf bestand gemaakt, maar ook zijn alle activiteiten apart vermeld.

De vrijwijzer word je aangeboden door Raamwerk en Stichting de Zevensprong.

Geen mens is het zelfde en om die reden hebben we een indeling gemaakt met de naam: Vrijetijdsbelever.

Voordat je gaat zoeken naar een leuke activiteit is het handig om te kijken wat bij welke groep je past.

Bij elke groep staat een nummer. Dit nummer kom je weer tegen bij de activiteiten. Zo weet je precies of iets bij je past of niet. Er is heel veel mogelijk en er wordt ook veel aangeboden.

We hebben geprobeerd om een flink aantal activiteiten op alfabet gezet in dit boekje.

We hopen dat je de inhoud van dit boekje kunt gebruiken bij het kiezen van jouw vrijetijdsbesteding.

Kom je er niet uit dan zijn wij altijd bereid om te helpen. Je kan contact opnemen met:

Raamwerk
  Michel van Tongeren   Frans Snaar