Stichting De Zevensprong

31 juli 2019 G-voetbaldag in Barendrecht

Woensdag 31 juli heeft ons G-team meegedaan aan het CBV (Coaches Betaald Voetbal) toernooi voor G-teams in Barendrecht. En met succes.
In alle vroegte vertrok de spelersbus van sv Hillegom, bestuurd door vaste chauffeur Dirk Hasenoot, richting Barendrecht. SV Hillegom/de Zevensprong speelde tijdens het toernooi als AZ en speelden ook de kleding van AZ. De ploeg werd bovendien gecoached door trainers van AZ zoals Michel Vonk, Dennis Zwagerman, Siem Zijm etc.
Er werden 5 wedstrijden gespeeld o.a. tegen Ajax, Willem II, Cambuur, Almere City. Helaas konden wij geen wedstrijd winnen, maar het penaltyschieten ging AZ/sv Hillegom/de Zevensprong beter af. Ons team werd eerste in de poule en moesten daarna tegen FC Den Bosch een alles beslissende finale spelen. In de finale was Den Bosch toch wel te sterk en werden wij winnaar van de 2e prijs.
Niemand minder dan bondscoach Ronald Koeman reikte de prijzen uit en natuurlijk gingen de spelers met hem op de foto.
Voor ons G-team was het een topdag. Ze hebben niet alleen gevoetbald, maar ook laten zien dat zij wel van een feestje houden. Ze hebben gezongen en gedanst op de muziek van een lokale zanger.

Alle dank aan sv Hillegom voor het beschikbaar stellen van de bus, de chauffeur en onze coaches.
De coaches van AZ bedanken wij ook hartelijk. Zij hebben het geweldig gedaan en enthousiast meegewerkt aan de topdag voor onze spelers.
Na afloop mochten de spelers het complete tenue mee naar huis nemen en dat was wel een hele verrassing!

Na afloop van het toernooi was er nog een gezamenlijke maaltijd met alle deelnemers en coaches en was het laat in de avond toen de bus ons weer richting Hillegom bracht na een geweldig geslaagd toernooi.

Eén van de meegereisde ouders heeft een serie foto’s gemaakt en omdat foto’s meer zeggen dan een heel verhaal, bijgaand de link naar het fotoalbum met nog veel meer foto’s:

https://myalbum.com/album/KfFNXtRyMuEJ