Copyright © 2017 by Stichting De Zevensprong  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: webmasterzevensprong@ziggo.nl

Vrijwilligersinformatie
Standaard declaratieformulier vrijwilligers
Voor declaraties kunnen vrijwilligers gebruik maken van het standaard declaratieformulier. In het formulier staat aangegeven hoe de declaratie kan worden ingediend.
Klik hier voor het standaard declaratieformulier.

Vrijwilligers gevraagd!

Vindt u het leuk om vrijwilligerswerk te gaan doen voor verstandelijk beperkten in de regio Bollenstreek?
Klik dan hier voor de flyer.

Handboek voor Vrijwilligers Stichting De Zevensprong
In dit handboek wordt meer verteld over de vrijwilligersorganisatie en komen de rechten en plichten van de vrijwillige medewerker (dat is dus praktisch iedereen die voor de De Zevensprong werkzaamheden verricht) aan bod.
Klik hier voor het handboek.

Stagebeleid Stichting De Zevensprong
Regelmatig komen er vragen van stagiaires of zij bij één van de activiteiten stage mogen lopen. In bijgaande notitie wordt aangegeven wat het beleid is bij stages.
Klik hier voor de notitie.