Stichting de Zevensprong beschikt over en handelt conform een privacy verklaring (hier te downloaden).

Copyright 2018 by Stichting De Zevensprong    All Rights reserved    E-Mail: webmasterzevensprong@ziggo.nl

Inschrijfformulier voor vrijwilligers
Hierbij geef ik mij op als vrijwilliger bij de Zevensprong voor de hieronder aangekruiste activiteit(en).
Door opsturen van dit formulier ga ik akkoord met het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) door Stichting De Zevensprong.

Ik geef stichting De Zevensprong toestemming voor het plaatsen van foto's op de website en in de krant.

De ingevulde gegevens worden gebruikt conform de privacy verklaring (hier te downloaden).

Persoonsgegevens:
Voor welke activiteit(en) wilt u zich als vrijwilliger aanmelden en per wanneer?
Dit document versturen per e-mail naar franssnaar@outlook.com

Of

Dit document invullen, afdrukken en opsturen naar:

Frans Snaar, Christinastraat 12, 2161 SB  Lisse
Voornaam: