Copyright © 2017 by Stichting De Zevensprong  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: webmasterzevensprong@ziggo.nl

Vakantiereis De Glind
Deze vakantie geven wij al jarenlang, elke keer weer net zo gezellig, en elk jaar ook weer een ander thema! Zo hebben we o.a. al gehad: ‘De Arabische sprookjes van 1001 nacht’, ‘De zeerovers’ en ‘Onderwaterwereld’. We gaan elk jaar naar De Glind vlakbij Amersfoort. Dit is een klein dorpje met veel mogelijkheden voor deze fantasierijke vakantie! Er wordt wel een redelijke zelfstandigheid verwacht. (Deelname vanaf 18 jaar)

De Glind vakantie maakt voor de invulling van het thema MUZIEK in 2014 gebruik van materialen van webshop: www.feestkleding365.nl
Wanneer:

Waar:

Bijdrage:

Contactpersoon:
Interesse? De belangstelling voor de vakantiereis is elk jaar groot. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de contactpersonen.
2e helft juli

meestal naar De Glind, bij Amersfoort