Stijldansen
Altijd al willen leren stijldansen? Kom dan eens bij ons kijken! Wij leren je stap voor stap aan om goed op de muziek te bewegen, en dat gebeurd allemaal onder deskundige begeleiding, die ook nog eens met de groep een geweldige sfeer kunnen maken. Maar het blijft niet alleen bij het dansen bij ons clubgebouw,.. Ook wij doen mee aan wedstrijden, en we hebben ook nog een paar maal per jaar bijzondere activiteiten! Vind je muziek leuk, en je wilt leren dansen? Kom dan eens een keertje langs, want je zult het leuk vinden.
Wanneer:

Waar:

Bijdrage:

Vakantie:

Contactpersoon:
Interesse? Je mag een paar maal komen kennismaken voordat je besluit je als deelnemer in te schrijven.

vrijdagavond
van 19.30 - 21.30 uur