Stichting de Zevensprong beschikt over en handelt conform een privacy verklaring (hier te downloaden).

Copyright 2018 by Stichting De Zevensprong    All Rights reserved    E-Mail: webmasterzevensprong@ziggo.nl

Nordic Walking
Nordic Walking? Op de noordpool lopen? Nee, dat zullen we niet doen. Nordic Walking is een leuke, actieve en gezellige manier van wandelen. Het is niet zomaar wandelen, je hebt twee poles in je hand, die zullen helpen om nog actiever mee te lopen! Deze stokken worden ter beschikking gesteld door De Zevensprong.

in de periode van de zomertijd op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur (als het te slecht weer is, vervalt de avond)

startpunt clubgebouw "De 7-Sprong", Rusthofflaan 27a in Sassenheim

2,50 per keer, achteraf te betalen op basis van het aantal wandeldagen

Emmy van Dijk
telefoon: 06 - 10 36 33 28
emmyvandijk@hotmail.com
Wanneer:

Waar:

Bijdrage:

Vakantie:

Contactpersoon:
Interesse? Je mag een paar maal komen kennismaken voordat je besluit je als deelnemer in te schrijven.