Toernee Bollenband 18-09-2016 t/m 11-10-2016
In september en oktober 2016 is de Bollenband op toernee geweest door de Bollenstreek met maar liefst 3 optredens!

Onder grote publieke belangstelling en perfecte weersomstandigheden speelde de Bollenband op 18 september in Park Rusthoff Sassenheim tijdens een muzikaal evenement. Dit evenement was georganiseerd door de Oranjevereniging.

Zondagmiddag 9 oktober speelde de Bollenband met veel plezier voor de bewoners van Jeroen in Noordwijk. Er werd uit volle borst meegezongen, het was dan ook een geslaagde middag.

Dinsdagavond 11 oktober verzorgde de Bollenband samen met St. Cecilia uit Voorhout een spetterende muzikale avond in zaal @HOK aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout.