Wedstrijdgroep zwemmen kampioen 15 november 2014
De zwemmers van de wedstrijdploeg van De Zevensprong zijn op 15 november 2014 feestelijk gehuldigd in het clubhuis na het behalen van het kampioenschap. De laatste en vierde competitiewedstrijd, district Zuid-Holland - Amsterdam - Utrecht, vond zaterdag 15 november plaats in Schiedam. Na de eerste drie wedstrijden stond De Zevensprong op de eerste plaats met een voorsprong van slechts drie punten. Deze voorsprong moest in de laatste wedstrijd worden verdedigd.
Na een spannende wedstrijd is het gelukt om deze voorsprong uit te breiden. Aan het eind van de dag had De Zevensprong een voorsprong van maar liefst 28 punten, waarmee het kampioenschap binnen was!
Bijgaand enkele foto's van de huldiging in het clubhuis.